TaalHeld Marina Wapperom uit Flevoland leest haar brief voor aan BN'er Rob de Nijs. Klik hier om op haar te stemmen voor de TaalHelden Publieksprijs.

TaalHeld Johan Stets uit Utrecht leest zijn brief voor aan BN'er Ronald Giphart. Klik hier om op hem te stemmen voor de TaalHelden Publieksprijs.

TaalHeld Muhammad Ali uit Zuid-Holland leest zijn brief voor aan BN'er Mark Rutte. Klik hier om op hem te stemmen voor de TaalHelden Publieksprijs.

TaalHeld Ricardo Hensema uit Overijssel leest de brief voor waarin hij zijn persoonlijke verhaal vertelt. Klik hier om op hem te stemmen voor de TaalHelden Publieksprijs.

TaalHeld Nazir Paya Husseini uit Noord-Holland leest zijn brief voor aan koningin Maxima. Klik hier om op hem te stemmen voor de TaalHelden Publieksprijs.

TaalHeld Jos Jacobs uit Limburg leest zijn brief voor aan BN'er Wendy van Dijk. Klik hier om op hem te stemmen voor de TaalHelden Publieksprijs.

TaalHeld Petra Groen uit Groningen leest haar brief voor aan BN'er Johnny de Mol. Klik hier om op haar te stemmen voor de TaalHelden Publieksprijs.

TaalHeld Jose Brunselaar uit Gelderland leest haar brief voor aan BN'er Frans Bauer. Klik hier om op haar te stemmen voor de TaalHelden Publieksprijs.

TaalHeld Wim Sabel uit Noord-Brabant leest zijn brief voor aan BN'er Remi Bonjaski. Klik hier om op hem te stemmen voor de TaalHelden Publieksprijs.

TaalHelden de groenmannen uit Friesland lezen hun brief voor aan BN'er Elkse DeWall. Klik hier om op hen te stemmen voor de TaalHelden Publieksprijs.

TaalHeld Jasper Harmes uit Drenthe leest zijn brief voor aan BN'er Dolf Jansen. Klik hier om op hem te stemmen voor de TaalHelden Publieksprijs.